1
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

VALJDA NEĆE IGRATI KAO REAL: Fudbaler Rada na urnebesan način pecnuo rivale u borbi za opstanak!

Objavljeno: 12.05.21 u 15:32

Domaće prvenstvo se polako bliži kraju, a situacija se zahuktava iz dana u dan.

Do kraja prvensta ostala su još samo dva kola, a veoma je gusto u donjem delu tabele, gde borbu za ostanak biju pojedini timovi, među kojima je i Rad sa Banjice.

‘Građevinari’ se trenutno nalaze na 16. mestu, ali se nadaju da će doći do novih šest bodova i izboriti opstanak u Superligi Srbije.

Prvotimac tima sa Banjice Bojan Ciger iskoristio je priliku da ‘pecne’ rivale koji se bore za opstanak.

– Bila nam je potrebna pobeda u Nišu da bismo igrali rasterećenije u nastavku šampionata. Ispostavilo se da nam u poslednja dva kola igra i bod uz dve pobede u preostala dva kola. Moramo da pobedimo Mačvu i Spartak. Nadamo se da konkurenti neće pobeđivati u stilu Reala iz Madrida – rekao je Ciger.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA LI SE TO KRIJE U ‘TAJANSTVENOJ KUTIJI’?: Miha saznao da postaje deda, pa zaplakao kao malo dete! (VIDEO)

Rad je na poslednje dve utakmice odigrao nerešeno.

– Imali smo sreće da se protiv Zvezde vratimo posle dva gola zaostatka. U Nišu smo loše počeli, posle bili bolji, došli do vođstva, ali i dopustili Radničkom da izjednači. Rezultat je pravedan. Ne treba da se osvrćemo na urađeno, već da se fokurisamo na utakmice sa Šapčanima i Subotičanima.

0
0

1 Komentara

  1. Haha cuj ovog Indijanca… Pa ne mozete ni vi sve utakmice zatvoriti.. Do ove dve utakmice zaredjali su 5-6 pobeda.. Ko o cemu kurva o postenju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter