0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

ŠTA LI SE TO KRIJE U ‘TAJANSTVENOJ KUTIJI’?: Miha saznao da postaje deda, pa zaplakao kao malo dete! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.21 u 14:18

Proslavljeni srpski fudbaler i šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović uskoro će postati deda.

Sinišina ćerka, Virdžinija, saopštila je na svom Instagram profilu da je u drugom stanju, a svoju porodicu je iznenadila lepim vestima.

Njen dečko Alesandro Vogliaći ostao je u šoku nakon što je saznao ovu radosnu vest.

Povodom lepih vesti, emocije nije mogao da sakrije ni Siniša Mihajlović, nakon što je otvorio ‘tajanstvenu kutiju’. Kada je shvatio o čemu se radi, nije mogao da zadrži suze radosnice.

– Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja – otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima – napisala je Virdžinija u opisu snimka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter