0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screesnhot

OLE GUNAR NEZADOVOLJAN: ‘Moramo da se pojačamo zbog Sitija!’

Objavljeno: 12.05.21 u 09:26

Otkad se Aleks Ferguson penzionisao, Mančester siti je svake godine završio ispred Mančester junajteda na tabeli Premijer lige.

Mančester siti je novi šampion, nakon što su ‘Crveni đavoli’ poraženi od Lestera, 1:2.

‘Najpre čestitke Mančester Sitiju za osvojenu titulu. Zasluženo su šampioni, moramo da podignemo ruke. S pravom su tu gde jesu, jedan su od najboljih timova koje je Premijer liga imala. Podigli su letvicu na viši nivo.’ – rekao je Solskjer i dodao.

‘Želimo da budemo na mestu na kojem je sada Siti. Još nismo tamo. Oni su postavili letvicu na tu visinu, a na nama je da preuzmemo sledeći korak. To je dug proces, ali znamo šta želimo da uradimo. Naravno, drugo mesto na tabeli nije ovo što želimo. Ne zadovoljavamo se tom pozicijom. Ipak, mora da se kaže da smo izvršili pritisak na Siti poslednjih desetak dana sezone. Nadamo se da kao tim i klub možemo da budemo još bolji sledeće sezone. Ali ako želimo da izazovemo Siti u borbi za titulu, moramo da ojačamo naš tim.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter