in , ,

NE TREBA KOMENTARISATI SVAKU GLUPOST: Terzić odgovorio na navode o Stankovićevom odlasku u Italiju!

FOTO: FK Crvena zvezda

Italijanski mediji kažu nešto drugo.

Juče u toku dana je stigla informacija da je Dejan Stanković viđen kako razgovara sa predsednikom Sampdorije. Povodom toga, izjavu za Kurir dao je Zvezdan Terzić.

Ne treba komentarisati svaku glupost koja se pojavi u medijima. Već smo se oglašavali povodom te teme. Nema tu šta novo da se doda, rekao je Terzić.

Pre samo mesec dana, u medijima se takođe spominjalo da će Dejan Stanković otići iz Zvezde. Tada je Terzić naglasio da su svi prezadovoljni Dekijevim radom i da ne postoji nikakva šansa da on napusti klub.

U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30. juna 2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga, bile su reči Zvezdana Terzića.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PIRLO NAPUŠTA JUVENTUS, MIHA MEĐU KANDIDATIMA: Loša sezona će skupo koštati legendarnog Italijana!

BUFON RASKRSTIO SA JUVENTUSOM, KRAJ JEDNE ERE: Ostavio je mogućnost za novi klub!