1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ U ITALIJI: Pregovori sa timom iz Serije A sve ozbiljniji!

Objavljeno: 10.05.21 u 21:19

Albanski agent mogao bi da sredi važan posao za Dejana Stankovića.

Šef stručnog štaba Crvene zvezdaDejan Stanković ponovo se povezuje sa italijanskom Sampdorijom. Predsednik Sampdorije želi da vidi nekadašnjeg vezistu na klupi svog tima, nakon što su pregovori sa Klaudijem Ranijerijem propali.

Ako se ovo realizuje, glavni posrednik bi bio Fali Ramadani, poznati albanski agent.

I ranije su postojala interesovanja italijanskih klubova, ali se čini da je Sampdorija daleko ispred svih po ozbiljnosti. Treba dodati da je Stanković pogodan za rad u Seriji A jer tečno priča italijanski jezik.

Stanković je viđen u jednom luksuznom italijanskom restoranu, sa predsednikom Sampdorije.

‘U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga.’ – reči su Zvezdana Terzića od pre nekoliko nedelja, kada se prvi put pojavila ova priča!

0
0

1 Komentara

  1. Odgovorio im je Terzić kratko i jasno! Kod njega nema vrdanja, kad on nešto kaže to ima snagu zakona! Šta misli ta Sampdorija da ona može da krade Zvezdine trenere! E, neće da može! Setimo se samo kako je Terzić svojevremeno dao časnu pionirsku reč da su Joveljić i Aleksa Terzić Zvezdina budućnost i da nema govora o njihovoj prodaji! Prođoše dvadesetak dana i onda Zvezda (čitaj Terzić) prodade i Joveljića i Aleksu Terzića za siću. Naravoučenije: Terzićeva reč traje kao mački muž!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter