1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

KAKO JE ZVEZDA NAIVNO ISPUSTILA VLAHOVIĆA: Odmah nakon toga joj se osvetio punom mrežom!

Objavljeno: 11.05.21 u 14:18

Velika greška crveno-belih.

Dušan Vlahović trenutno dominira u Seriji A. On definitivno igra najbolju sezonu u karijeri, mnogi klubovi su zainteresovani za njega, a pita se i Fiorentina.

Kako Telegraf saznaje, njegova karijera mogla je otići totalno drugim putem. On je za Crvenu zvezdu odigrao jedan turnir dok je nastupao za mlađe kategorije. Tada je bio igrač OFK Beograda, pa su ga crveno-beli pozvali na probu.

FOTO: FSS

Navodi se da na mečevima koji su se igrali u Bugarskoj nije zadovoljio trenera Zvezde i odmah je vraćen u OFK Beograd. Nakon toga, njegov otac je došao do kontakta sa Partizanom, sa kojim je i postigao dogovor.

Posebno zanimljiva činjenica je ta da se ubrzo odigrao i večiti derbi u mlađim kategorijama na kojem je Dušan dominirao. On je postigao 4 gola protiv tima koji ga nije hteo, imao je priliku i da peti put zatrese mrežu Zvezde, ali je promašio penal.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter