0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina/Screenshot

MORAJU DA BUDU NAJKONKURENTNIJI: Poznato je koliko Fiorentina nudi Vlahoviću za ostanak!

Objavljeno: 06.05.21 u 17:07

Ima samo 21 godinu.

Dušan Vlahović je ove sezone jedan od najboljih napadača u Seriji A. On je za sada postigao čak 19 golova i tako privukao pažnju mnogih klubova.

Pričalo se da su za njega zainteresovani Liverpul, Milan, Juventus i mnogi drugi velikani, ali u Firenci imaju drugi plan. Kako piše Gazeta delo sport, Fiorentina je spremila bogatu ponudu za srpskog reprezentativca.

Roko Komiso, gazda kluba, će mu navodno ponuditi novi četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra. Prema tome, Dušan bi po sezoni zarađivao 3.000.000 evra bez bonusa. Poređenja radi on će ove godine biti bogatiji za 800.000 evra, što znači da je ovo ozbiljna povišica.

Ovim potezom, Srbin bi postao drugi najplaćenij igrač u klubu, odmah iza Franka Riberija, koji dobija oko 4 miliona godišnje. Ipak, da bi Vlahović prihvatio ovu ponudu, definitivno je potrebno da Fiorentina bude konkurentnija naredne sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter