3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘EKSPERIMENT PAVKOV’ SE PONAVLJA: Crveno-beli šalju napadača na ‘Čair’, verujući da će tamo proraditi!

Objavljeno: 11.05.21 u 19:07

Nikola Krstović mogao bi naredne sezone da obuče dres Radničkog iz Niša.

Borba za opstanak u Superligi Srbije je u punom jeku, a među ugroženima nalazi se i Radnički iz Niša. Čelnici kluba sa ‘Čaira’ veruju da će obezbediti opstanak u elitnom društvu, pa su polako počeli da kuju planove za narednu sezonu.

Glavna želja ‘Meraklija’ jeste mladi napadač Crvene zvezde, Nikola Krstović.

Talentovani napadač je od Dejana Stankovića ove sezone dobijao izuzetno malo šanse, na 11 utakmica dva puta je zatresao mrežu.

PROČITAJTE JOŠ: BURZANOVIĆ ISPRIČAO ANEGDOTU SA UTAKMICE ZVEZDA-BAJERN: Otkrio kako je Milijaš ostao bez dva miliona – evo ko je kriv! (VIDEO)

Nišlije smatraju da bi Krstović mogao potpuno da se afirmiše na ‘Čairu’ i već su stupili u kontakte sa agentom fudbalera sa željom za pozajmicu, saznaje ‘Telegraf’.

Podsetimo, i Milan Pavkov je svojevremeno nakon dolaska na ‘Marakanu’ neko vreme proveo u Radničkom na pozajmici, posle čega se vratio u Zvezdu i ispisao istoriju golovima protiv najvećih evropskih ekipa kao što su Liverpul i Milan.

0
0

3 Komentara

  1. Naravno! Bolje je da Krstović ode tamo gde će igrati, jer u Zvezdi neće dočekati šansu! Prioritet u Zvezdi su usporeni afrički “kapitalci”, koji imaju unapred rezervisana mesta u timu! Tako je Krstović na nekoliko utakmica ove sezone bio rezerva neuspešnom sporom i matorom Muhamedu (Benu) na mestu centarfora! Muhamed (Ben) onako fizički i tehnički inferioran na mestu centarfora je najveća blamaža Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter