0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BURZANOVIĆ ISPRIČAO ANEGDOTU SA UTAKMICE ZVEZDA-BAJERN: Otkrio kako je Milijaš ostao bez dva miliona – evo ko je kriv! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.21 u 17:55

Prošlo je 14 godina od utakmice između Crvene zvezde i nemačkog velikana, Bajerna iz Minhena.

Nekadašnji fudbaler Igor Burzanović podelio je jednu veoma interesantnu priču vezanu za taj duel, koji je obeležen fantastičnim pogotkom Nenada Milijaša.

U toj utakmici, crveno-beli su vodili dva puta, ali na kraju Zvezda je ipak ostala bez bodova.

Burzanović se prisetio kultne anegdote sa Alitonom, ali i situacije u svlačionici nakon meča. Mogao je da postane heroj navijača Crvene zvezde, samo da je škotskom Rendžersu postigao gol.

– Ja nisam bio u Glazgovu, bio sam povređen, nisam mogao baš da pružim podršku, nisam zapravo mogao da stojim na nogama. Za revanš, tražili su da igram, bukvalno sam igrao sa gipsom na nozi. Ali to nije nikakvo opravdanje, takva je situacija bila, prosto. Onaj se okliznu, ja nisam toliko loše šutnuo, samo malo sreće da je bilo… Ali tada smo igrali grupnu fazu Kupa UEFA, igrali smo protiv Bajerna, Arisa, Brage. Eto, Bajern, opet Šmuci – istakao je Burzanović za ‘Nova.rs’.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE ZVEZDA NAIVNO ISPUSTILA VLAHOVIĆA: Odmah nakon toga joj se osvetio punom mrežom!

Tadašnji golman Crvene zvezde Ivan Ranđelović napravio je dva kiksa u finišu utakmice, i na taj način dozvolio Bajernu da sa ‘Marakane’ odnese sva tri boda.

Ne krije Burzanović da u svlaćionici nakon utakmice bilo ‘peckanja’ golmana.

– Kako ne, kad se završila utakmica, Nenad Milijaš i ja smo sedeli, gledamo, vodili smo dva puta, Koroman i Milijaš su dali golove… Kako je primio onaj gol Šmuci pred kraj, ja znam da mu je Miki rekao: ‘Šmuci, izbi mi dva miliona iz džepa’! I tu je izbila zaj…cija. To su sve bili sjajni momci, svi u svlačionici, i Šmuci je znao da prihvati šalu. Miki je bio glavni za atmosferu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter