0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ŽIVKOVIĆ ZATRESAO MREŽU VELIKOG RIVALA: Andrija pruža vrhunske partije u Grčkoj! (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.21 u 18:15

Reprezentativac Srbije blista na terenu!

Odigran je još jedan derbi u Superligi Grčke! PAOK je ugostio ekipu Arisa. Domaćin je upisao važnu pobedu u borbi za drugo mesto, a utakmica je završena rezultatom 2:0.

Crno-beli sada imaju pet bodova više od današnjeg rivala, a prvu pozciju zauzima Olimpijakos koji je osigurao šampionsku titulu.

Dugo se čekalo na pogodak! Prvi deo igre završen je rezultatom 0:0. Domaćin je došao u vođstvo pogotkom Švaba u 69. minutu igre. Nekadašnji igrač Rapida iz Beča je bio precizan sa bele tačke.

PROČITAJTE JOŠ: ŠAMPION SLAVIO U DERBIJU: Fejnord postigao dva autogola i promašio penal! Tadić ponovo asistent!(VIDEO)

Konačan rezultat postavljen je u samom finišu meča. Trijumf domaće ekipe potvrdio je fenomenalni  Andrija Živković. Reprezentativac Srbije je u 91. minutu postigao svoj 10. pogodak u nacionalnom šampionatu Grčke. 

Andrija igra sjajno od dolaska u redove crno-belih. Benfika nije uspela da iskoristi potencijal neakdašnjeg fudbalera Partizana, a Živković je napravio odličan potez dolaskom u PAOK.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter