0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot/DT10_Official

ŠAMPION SLAVIO U DERBIJU: Fejnord postigao dva autogola i promašio penal! Tadić ponovo asistent!(VIDEO)

Objavljeno: 09.05.21 u 17:45

Ajaks nastavlja sa fenomenalnim rezultatima!

Fejnord je ugostio Ajaks u okviru 32. kola nacionalnog prvenstva Holandije. Pobeda u derbiju je pripala šampionu! Ajaks je slavio rezultatom 0:3. Domaćin je mnogo doprineo trijumfu ekipe koju sa klupe predvodi Erik Ten Hag.

Markos Senesi je zatresao sopstvenu mrežu u 21. minutu igre. Tada je već bilo jasno da će Fejnord teško stići do željenog rezultata.

Domaćin je šest minuta kasnije postigao pogodak, ali on je poništen nakon rekacije iz VAR sobe. Meksikanac Edson Alvarez je ‘zaradio’ isključenje i skrivio jedanaesterac u korist Fejnorda.

PROČITAJTE JOŠ: LUDNICA U CENTRU MILANA: Navijači ispratili svoje ljubimce na ‘derbi’, a onda se pojavio Zlatan i napravio totalni šou! (VIDEO)

Domaćinu  penal nije bio dovoljan da zatrese mrežu Ajaksa! Iskusni Leroj Fer je bio neprecizan sa bele tačke.

Snage su od 60. minuta bile izjednačene. Malasija je dobio drugi žuti karton i mladi fudbaler je morao da napusti teren.

Sedam minuta kasnije Haps je šokirao svoje navijače kraj malih ekrana. Fejnord je postigao još jedan autogol.

Konačan rezultat postavljen je u 79. minutu igre. U ulozi asistenta našao se kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, a Kudus je zatresao mrežu Fejnorda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter