0
Domaći fudbal

FOTO: FS Srbije

SRBIJA NE TREBA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: Sin Dejana Stankovića oblači dres ‘Orlova’, a tu su i klinci ostalih fudbalskih asova!

Objavljeno: 09.05.21 u 10:18

U ponedeljak počinje kadetski turnir ‘Miljan Miljanić’, a našim ‘Orlovima’ će se priključiti i igrači iz inostranstva.

S obzirom na to koliko Srbija ima talentovanih klinaca, ‘Orlovi’ ne bi trebali da razmišljaju za budućnost.

Kažu da genetika čini čuda, čak trojica sinova naših proslavljenih fudbalera obući će dres kadetske reperezentacije Srbije na predstojećem turniru koji je na programu od 10. do 14. maja.

Reč je o Aleksandru Stankoviću, Ivanu Vasiljeviću i Stefanu Džodiću.

Sin Dejana Stankovića, Aleksandar, igra za Inter, Ivan Vasiljević, naslednik Petra Vasiljevića, nosi dres Rajo Valjekana, a Stefan Džodić, sin Nenada Džodića, nastupa za francuski Monpelje.

– U ekipi su naših pet igrača koji igraju u inostranstvu koji su izrazili veliku želju da igraju za našu selekciju što je meni posebno drago. Ima dosta naših dečaka koji žele da igraju. U ovom trenutku su tu njih petorica, što ne znači da ih u budućnosti neće biti više. Tu su Simić iz Štutgarta, Stanković iz Intera, Đekić iz Lokomotive Zagreb, Vasiljević iz Madrida i Džodić iz Monpeljea. Želimo da ih vidimo, da im pružimo šansu i nadam se da ćemo u budućnosti imati nekih akcija u kojima ćemo imati sve naše igrače koji igraju u inostranstvu, a imaju kvalitet za reprezentaciju – rekao je selektor srpskih kadeta Radovan Krivokapić.

PROČITAJTE JOŠ: VLAHOVIĆ DOMINIRA U ITALIJI: Srbin stigao Lukakua, a sada prati Ronalda!(VIDEO)

Pored ‘Orlova’, na Memorijalnom turniru ‘Miljan Miljanić’ igraće Bugarska, Crna Gora i Severna Makedonija. Prvi polufinalni meč igraju Crna Gora i Severna Makedonija u utorak od 14:30 sati, dok drugo polufinale igraju Srbija i Bugarska istog dana od 17 časova na terenima SC FSS u Staroj Pazovi. Finale se igra u četvrtak u 16:30, dok se utakmica za treće mesto igra od 14 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter