0
Evropske lige

FOTO: FSS

VLAHOVIĆ DOMINIRA U ITALIJI: Srbin stigao Lukakua, a sada prati Ronalda!(VIDEO)

Objavljeno: 08.05.21 u 22:47

Dušan deli drugo mesto na listi najboljih strelaca!

Fiorentina je ugostila favorizovani Lacio u okviru 35. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji. Favoriti su danas bili sigurni i veoma ubedljivi, a ekipa iz Firence je priredila prvo iznenađenje. Utakmica na stadionu ‘Artemio Franki’ je završena pobedom Fiorentine rezultatom 2:0.

Tim koji nastupa u ljubičastoj opremi je bio konkretniji tokom većeg dela utakmice. Domaćinu će ova tri boda mnogo doprineti u borbi za opstanak.

PROČITAJTE JOŠ: VEROVALI ILI NE: Legendarni fudbaler Barselone pre 16 godina nije prošao probu u Željezničaru!

Dušan Vlahović je strelac oba pogotka na meču i to je podatak koji posebno raduje javnost u Srbiji. Mladi napadač je savladao iskusnog Reinu u 32. minutu utakmice, a onda je to ponovio i u samom finišu zanimljivog susreta.

Vlahović je zatresao protivničku mrežu i u 89 minutu.

Napadač je upisao 20. i 21. ovosezonski pogodak. Vlahović i Romelu Lukaku u ovom trenutku dele drugo mesto na listi najboljih strelaca. Lider na listi je Kristijano Ronaldo koji je u dosadašnjem delu takmičenja u 27 navrata savladao protivničke čuvare mreža.

Nekadašnji napadač Partizana je na sjajni golgeterski učinak dodao i tri asistencije.

Fiorentinu do kraja prvenstva očekuju još tri duela. Nema sumnje da će biti vrlo interesantno, a sa druge strane terena nalaziće se Kaljari, Napoli i Krotone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter