1
AdmiralBet ABA Liga

Youtube: Screenshot

POZNATO JE KADA ĆE POČETI FINALE ABA LIGE: Zvezda će imati dovoljno vremena ako savlada Igokeu!

Objavljeno: 09.05.21 u 14:38

Ko god da prođe, biće to dobar duel.

Finalna serija ABA lige će početi 16 maja. Ovu vest saopštili su čelnici regionalnog takmičenja na svom sajtu.

Drugi meč trebao bi da se odigra 18. maja, a treći tri dana kasnije. Ako bude potrebe za četvrtu i petu utakmicu, one po rasporedu padaju 24. i 28. maja.

Prva ekipa koja je obezbedila finale je Budućnost. Oni su u crnogorskom derbiju slavili protiv Mornara i to sa 2:0 u pobedama.

Na drugoj strani, Crvena zvezda i Igokea će odigrati majstoricu koja će odlučiti drugog putnika u finale. Trener Igosa, Dragan Bajić je nakon druge utakmice istakao da njegov tim u Beograd ide po pobedu.

0
0

1 Komentara

  1. Zasto vec u naslovu favorizovanje jednog kluba i najavljivanje necega cudnog da ce se desiti.Zasto se potcenjuje Igokea koja je razbila Zvezdu u drugoj utakmici i samo spletom okolnosti nije ubedljivije pobedila Igokea.Zar mora Zvezda da bude u finalu….ako je drzavni projekat pa kako cemo shvatiti da je taj projekat neuspesan ukoliko nedozivi istinu i realnu zavrsnicu.Zar nije dovoljna opomena plasman u Euroligi koji je ponizavajuci za Srpsku kosarku i rezultat koji je postigla C.Zvezda…hoce drzava da intervenise i za plasman u finale…kakva sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter