0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

RADONJIĆ ZNA DA NISU BILI NA NIVOU, BAJIĆ SAMOUVEREN: Idemo da pobedimo Zvezdu u Beogradu!

Objavljeno: 07.05.21 u 21:24

Očekuje nas majstorica u Beogradu.

Crvena zvezda je poražena od Igokee u drugom meču polufinalne serije ABA lige. Putnika u finale odrediće utakmica koja se igra u utorak. Trener crveno-belih Dejan Radonjić je istakao da nisu bili na potrebnom nivou, ali da će njegov tim dati sve od sebe da slavi u trećem meču.

Nismo bili dovoljno dobri u napadu… Otvorili smo utakmicu sa nekoliko dobrih situacija za šut, ali nismo pogađali. Igokea je bila precizna i to je kasnije dosta uslovilo da ne nastavimo meč onako kako smo želili. Nismo igrali dobro odbranu. Napravićemo sad pripremu i dati sve od sebe da budemo bolji od Igokee u majstorici, rekao je Radonjić.

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

Na drugoj strani, Dragan Bajić je očekivano bio zadovoljan pre svega odbranom. Ističe da su uspeli da zaustave Voldena i Lojda, što je i i bio cilj.

Čestitam timu na izvanrednoj utakmici. U pripremi smo rekli da moramo 40 minuta, da nam se ne ponove dve utakmice iz Beograda. U obe smo igrali dobro 35 minuta, pa pali. Večeras nije bilo tako, a moram da istaknem defanzivnu liniju, zaustavili smo i Korija Voldena i Džordana Lojda, sve koji su bili opasni po koš, spustili smo zvezdu na 68 poena, što je sjajno, počeo je Bajić.

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

Potom se osvrnuo i na odlučujući duel, u koji gotovo staje čitava sezona do sada. Iskusni stručnjak je pun samopouzdanja, pa je najavio da ide na pobedu.

Ja pritiska nemam, nemam nikakvu dozu pritiska. Tako je bilo od početka, od kada sam preuzeo ovaj tim. Tako sad i u Beograd idem, sa mnogo samopouzdanja, od početka to govorim. Idem da pobedim, zaključio je Dragan Bajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter