0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

KAKO JE DURENT PREDVIDEO JOKIĆEV BLJESAK: Nagetsi su ga očigledno poslušali i sada imaju MVP-ja!

Objavljeno: 09.05.21 u 13:55

Uvek je imao samo najlepše reči za Srbina.

Denver Nagetsi sinoć nisu uspeli da savladaju Bruklin. Bio je to još jedan susret Jokića i Durenta, a posle svakog, krilni igrač Netsa je hvalio srpskog reprezentativca.

Ne možete da zaustavite nijednog od ovih momaka: Janisa, Dončića, Jokića, rekao je Durent.

Več 2017. godine, Kevin je predvideo Džokerov uspeh. Tada je isticao da on ima drugačiji osećaj za igru od svih.

On je drugačiji. Još je mlad. Morate da mu dopustite da se nastavi da se razvija i raste. Ali osećaj za igru tako mladog igrača je drugačiji. Način kako niže pasove, kako razvija kontranapade, šutira trojku, gađa s poludistance… Sada je stvar samo svakodnevne doslednosti, radnih navika i saznanje koliko je teško svako veče voditi tim do pobede. To je nešto kroz šta prolazi svaki mladi igrač, posebno talentovan poput njega. Kad – tad će to shvatiti i biće dugo sila, bile su Durentove reči.

FOTO: Twitter/Screenshot

Ovu izjavu, godinu dana kasnije je još više obogatio. Tada je bio jasan, zaključivši da Nikola mora da ima maksimalan ugovor.

Jokić je … On je opasan … Već je blizu 100. tripl-dabla. Možda je drugi u istoriji kada je u pitanju taj učinak centara. Prošle godine ih je imao mnogo. On mora da bude (najbolje) plaćen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter