0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

OTVORENO 36. KOLO SUPERLIGE: Ubedljiva pobeda Proletera! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.21 u 18:20

U utakmica 36. kola Linglong Superlige pobedu su zabeležile ekipe Proleter, Novog Pazara i Voždovca.

Sjajnu utakmicu odigrali su Novosađani i slavili protiv ekipe Radnik u vrlo bitnom meču za njih. Kada je bilo najpotrebnije pokazali su da poseduju kvalitet da se takmiče protiv najboljih u Srbiji.  Odigrali su uraganskih 6 minuta i potpuno nadigrali Radnik. U 62 minutu Knežević je pogodio za 1-0 sa bele tačke, zatim je Mirosavlje podigao na 2-0 a Knežević je u 69. minutu postigao drugi gol za konačnih 3-0.

Novi Pazar je takođe slavio u vrlo važnom meču za njih protiv Mladosti iz Lučana rezultatom 4-1. Golove za Pazarce postigli su Hadžibulić, Sise dok je Aganspahić dva puta bio precizan sa 11 metara, a gol za ekipu iz Lučana postigao je Petar Jovanović.

Napredak je prekinuo sjajnu seriu pobede porazom protiv Voždovca u gostima. Sjajno su domaći otvorili meč i postigli 3 pogotka u prvom poluvremenu,a redom su pogašali Purtić, Stojčev i Janković. U drugom poluvremenu Stojčev je postigao još jedan pogodak, a Bačanin i Marinković su ublažili poraz svog tima.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter