0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički

OPTUŽUJU IH DA ŽELE DA ODUSTANU OD SUPERLIGE: Mi smo mnogo veći klub od IMT-a i Kabela!

Objavljeno: 08.05.21 u 09:44

Sledeći meč im je biti ili ne biti.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su poraženi od Kolubare. Oni su u Lazarevcu izgubili rezultatom 1:3, ali su posle meča bili ljuti na sudije.

Uprkos ovom porazu, ekipa Radničkog je i dalje prva na tabeli sa dva boda više od Kolubare i tri više od Kabela. Zanimljivo je i to da su se nakon utakmice pojavile spekulacije kako Kragujevčani žele da odustanu od borbe za plasman u Superligu.

Njihov sportski direktor Slavko Perović, gostovao je na RTV Kragujevac i ekspresno demantovao te navode. On je rekao da će njegova ekipa uprkos svemu sada još više želeti da ostvari zacrtan cilj.

Kakav bismo mi to klub bili da ne reagujemo na takve priče? Zbog koga mi da odustanemo, zbog Kabela ili IMT-a?! Mnogo je Radnički veće ime i Kragujevac veći grad nego ti klubovi zbog kojih se priča da Radnički hoće da odustane od Superlige. Superliga je naš san, san ovog grada, nešto što naši navijači čekaju godinama, počeo je Perović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Fudbaleri Radničkog u narednom kolu igraju utakmicu protiv Trajala koji se bori za opstanak. Perović je najavio da će njegovi momci utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno.

Utakmica protiv Trajala je finalna za nas i nadam se da će momci energijom nekog inata zbog toga što se desilo protiv Kolubare i svega što se dešavalo posle meča, shvatiti ozbiljnost trenutka i izaći na tu utakmicu onako kako treba. Nadam se pobedi i našem slavlju, rekao je Slavko Perović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter