0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BAJERN BROJAO DO ŠEST: Levandovski je postigao više pogodaka od sedam ekipa iz Bundeslige! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.21 u 20:48

Fenomenalna sezona za reprezentativca Poljske!

Kaznena ekspedicija trenera Flika nastavlja sa sjajnim partijama. Bajern je ponovo šampion Nemačke! Bavarci su na svom terenu ugostili Borusiju iz Menhengladbaha u okviru 32. kola Bundeslige.

Utakmica u Minhenu je završena pobedom domaće ekipe rezultatom 6:0. Robert Levandovski je čovek koji je obeležio ovu utakmicu, kao i celu sezonu u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Nemačkoj.

Bajern je stigao do prednosti upravo pogotkom reprezentativca Poljske u 2. minutu meča. U ulozi asistenta našao se Austrijanac David Alaba.

Domaćin je prednost duplirao u 23. minutu! Tomas Miler je postigao 11. pogodak ove sezone, a iskusni Nemac je dodao i 17 asistencija.

Levandovski je ponovo pogodio u 34. minutu. Iskusni napadač je postigao jedan od najlepših pogodaka u ovosezonskom takmičenju.

Bavarci nisu želeli da poštede protivnika. Samo 10 minuta kasnije bilo je već 4:0! Levandovski je promenio svoju ulogu i poslao sjajno dodavanje ka Komanu, a Francuz je rutinski savladao golmana Borusije.

PROČITAJTE JOŠ: MILADIN STEVANOVIĆ PRED DERBI KOLA: ‘Očekujem zanimljiv duel u kojem ćemo svi uživati’

I dalje aktuelni šampion Evrope je u drugom poluvremenu nastavio u svom ritmu. Na novi pogodak se čekalo do 66. minuta. Robert Levandovski je upisao novi het-trik preciznim udarcem sa bele tačke.

Domaćin je od 75. minuta na terenu imao igrača manje zbog isključenja mladog Tangija Nijanzua. Crveni karton nije uspeo da spreči Bajern u nameri da ponovo ugrozi gol svog rivala.

Leroj Sane je iskorstio Gnabrijevu asistenciju i pogotkom u 86. minutu postavio konačnih 6:0.

Robert Levandovski je čovek koji pomera granice. Dva kola pre kraja Bundeslige iskusni Poljak je postigao više pogodaka od čak sedam ekipa iz najvišeg ranga.

Član nacionalnog tima Poljske je mrežu tresao čak 39 puta. Herta iz Berlina je postigla 38 golova, slede Verder i Majnc sa po 34 pogotka, zatim Augsburg i Keln sa 32, dok su najmanje efikasne ekipe Arminija Bilefeld sa 23 i Šalke sa 20 pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter