0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

IZNENAĐENJE U LAKTAŠIMA: Igokea kontrolisala meč, Zvezda nije mogla do preokreta, očekuje nas majstorica!

Objavljeno: 07.05.21 u 20:44

Pokazali su svoj kvalitet.

Košarkaši Igokee su pobedom nad Crvenom zvezdom izjednačili rezultat u polufinalnoj seriji ABA lige na 1:1. Ekipa Dragana Bajića je slavila na svom terenu (81:68), pa će se odlučujući meč igrati u Beogradu, u utorak 11. maja.

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

Domaći su izvanredno počeli meč, poveli su 18:4 i tako najavili da razmišljaju samo o pobedi. Mučila se Crvena zvezda sa šutem za 3, pa su prvi pogodak iza linije 6.75 ostvarili tek iz šestog pokušaja. U čitavom prvom poluvremenu, Igokea je totalno kontrolisala igru.

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

Početak treće četvrtine obeležio je veliki broj tehničkih grešaka. Vodili su Igosi i preko 20 razlike, a onda je Zvezda konačno dala znake života. Iako su stigli do -9, izabranici Dejana Radonjića nisu imali snage za totalni preoket.

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Entoni Klemons sa 18 poena, a pratili su ga Atić sa 16 i Pot sa 14 poena. Što se tiče crveno-belih, Dobrić je ubacio 17 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter