0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/printscreen

PETARTDA U RIMU: Viljareal sprečio još jedno englesko finale!

Objavljeno: 06.05.21 u 23:15

Uzbudljiva završnica Lige Evrope!

Finalisti Lige šampiona će biti učesnici Premijer lige Engleske, ali u Ligi Evrope se to neće dogoditi. Englesko finale je na papiru bilo spremno pre prvih utakmica, ali Viljareal se postarao da ne dođe do toga.

Roma je na ‘Olimpiku’ ugostila Mančester Junajted. Klub sa stadiona ‘Old Traford’ je u prvom meču slavio rezultatom 6:2 i samo je pravo čudo moglo da odvede Romu u veliko finale.

Italijani su slavili rezultatom 3:2, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje. Gosti su poveli pogotkom Kavanija! Urugvajac je zatresao mrežu Rome u 39. minutu, a u ulozi asistenta se našao Fred.

Nakon odlične asistencije Pedra, iskusni napadač Rome Edin Džeko je postigao gol za izjednačenje u 57. minutu.

Vezista Brajan Kristante je doneo potpuni preokret samo tri minuta kasnije. U listu asistenata upisao se Pelegrini. 

Edinson Kavani je blistao na terenu! Nekadašnji igrač Napolija i Pari Sen Žermena je ponovo zatresao mrežu domaće ekipe u 68. minutu igre.

Konačan rezultat postavljen je u 83. minutu kada je Brazilac Aleks Teles savladao sopstvenog čuvara mreže i doneo pobedu Romi.

PROČITAJTE JOŠ: SELEKTOR ALEKSANDAR ROGIĆ ZA HOTSPORT: ‘Prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal predstavlja najteži korak! Srbija je zemlja talentovanih igrača’

Utakmica između Arsenala i Viljareala je odigrana u Londonu. Arsenal je morao da juri rezultat, a Španci su u glavni grad Engleske stigli sa jednim golom prednosti.

Prvi meč u Španiji je završen pobedom domaćina 2:1, a večerešnja utakmica je uskratila ljubitelje fudbala za golove.

Najmanje popularan rezultat je doneo finale Viljarealu. Klub iz Španije je na ovaj način sprečio još jedno finale u kome će učestvovati dve ekipe iz Premijer lige. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter