0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

DRAGAN BAJIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Imam želju da vratim seriju u Beograd! Mislim da imamo šanse na domaćem terenu’

Objavljeno: 06.05.21 u 23:49

Sve je spremno za drugi polufinalni okršaj!

Igokea u petak od 18:30h dočekuje Crvenu zvezdu. Ekipa sa Malog Kalemegdana je u ponedeljak u hali ‘Aleksandar Nikolić’ ostvarila ubedljivu pobedom rezultatom 76:61.

Izabranici Dragana Bajića se ne predaju, a trener Igokee se oglasio pred važnu utakmicu.

-Ja kao trener imam želju da seriju vratim u Beograd, imamo šansu da na domaćem parketu dobijemo Crvenu zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ: MAJSTORIJA NEMANJE RADONJIĆA, A ONDA ASISTENCIJA I GOL ZA UBEDLJIVU POBEDU: Defanzivac Frajburga je završio među reklamama! (VIDEO)

-Moramo biti maksimalno fokusirani na zadatke koje postavimo sebi, koncetracija mora da bude na najvišem nivou i mormao imati više raspoloženih igrača kada je napad u pitanju, u odnosu na prvu utakmicu, ako želimo da ostvarimo pobedu – istakao je Bajić

Iskusni stručnjak veruje u svoje izabranike i nada se da mogu doći do pobede.

-Igrali smo dobro 35 minuta i pružili dobar otpor, međutim ostaje za analizu poslednjih pet minuta. Nevolje u skorije prošlo vreme sa povredama Atića, Karmajkla i Klemonsa, samim tim da nisu bili u trenažnom procesu sigurno otežavaju da ovaj tim bude u dobroj formi – zaključio je Dragan Bajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter