1
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

MAJSTORIJA NEMANJE RADONJIĆA, A ONDA ASISTENCIJA I GOL ZA UBEDLJIVU POBEDU: Defanzivac Frajburga je završio među reklamama! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.21 u 20:45

Fenomenalan potez reprezentativca Srbije!

Herta je u Berlina ugostila ekipu Frajburga. Utakmica u okviru 30. kola Bundeslige Nemačke završena je pobedom domaće ekipe rezultatom 3:0.

Na terenu u glavnom gradu Nemačke se od samog starta utakmice našao reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić. Može se slobodno reći da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde obeležio duel u Berlinu.

Domaćin je u vođstvo stigao pogotkom Kšištofa Pjonteka već u 13. minutu utakmice. Herta vodi veliku borbu za opstanak i svaki bod im je važan. Nije su dugo čekalo na promenu rezultata!

Samo devet minuta kasnije domaćin je duplirao prednost. Nemanja Radonjić je dobio loptu na levom krilu i krenuo je u prodor. Na maestralan način je žargonski rečeno ‘zalomio’ jednog od defanzivaca Frajburga, a zatim uputio sjajnu asistenciju za Petera Pekarika koji je zatresao mrežu gostujuće ekipe.

Uživajte u sjajnom potezu!

Konačan rezultat postavljen je u 85. minutu, a strelac pogotka bio je Nemanja Radonjić! Popularni ‘Radonja’ je golom krunisao sjajnu partiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter