4
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

RAD USPEO DA ŠOKIRA ZVEZDU: ‘Građevinari’ se probudili iz nokdauna, pa prekinuli pobednički niz crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.21 u 19:57

Fudbalski klub Rad odigrao je nerešeno sa Crvenom zvezdom 2:2, u okviru 35. kola Superlige Srbije.

Ekipa sa Marakane je još u prethodnom kolu potvrdila titulu šampiona, dok Rad bije bitku za opstanak.

Gosti su počeli veoma ofanzivno, prvih 10 minuta ekipa predvođena Dejanom Stankovićem je igrala viktorije ispred kaznenog prostora Rada.

Zvezdina inicijativa se na kraju isplatila, crveno-beli su poveli u 31. minutu, sjajno je prošao po desnoj strani Ivanić i uposlio Falka, koji je šutirao u dalji ugao i zatresao mrežu Rada.

Građevinari su najbolju šansu u prvom delu igre imali u 38. minutu, Kaluđerović je lepo šutirao sa nekih 20 metara, ali je lopta pogodila stativu.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNA FUDBALSKA PREDSTAVA NA BANJICI: Uprkos totalnoj dominaciji, crveno-beli su uspeli da prime gol! (VIDEO)

Crveno-beli su duplirali prednost u 42. minutu, iako je Kahriman do sada sjajno čuvao mrežu svoje ekipe, ovoga puta nije bio uspešan.

Gajić je šutirao pravo u golmana Građevinara, ovaj je to odbranio, na loptu je naleteo Pavkov koji je bez problema plasirao loptu u mrežu.

Već u narednom napadu, ‘građevinari’ su uspeli da smanje prednost, nakon lepe akcije, Nemanja Mladenović je sa nekih 16 metara uspeo da savlada Milana Borjana.

Mogao je Rad da izjednači u 57. minutu, Šarić je poslao loptu iza leđa Borjana, a loptu sa gol linije je izbio Miloš Degenek.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO JE ODLEPIO ZA NJOM: Eto odakle mu motivacija – pogledajte meleskinju koja je zaludela defanzivca Partizana! (FOTO)

U 67. minutu strateg crveno-belih napravio je trostruku izmenu, na teren su ušli Dijego Falćineli, Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, a iz igre su izašli Milan Pavkov, Željko Gavrić i Veljko Nikolić.

Rad je ipak uspeo da izjednači, stigla je lopta do Marka Šarića, on je iskosa oštro šutirao po zemlji i doneo poravnanje rezultata svom timu.

0
0

4 Komentara

  1. Ako vidimo koji ljudi su na čelu klubova (uključujući i moj Partizan), ovako nešto ne da ne treba da nas čudi, već je očekivano i normalno. UEFA bi u Srbiju trebala da prebaci sedište da bi stigla da ispita sve što je sumnjivo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve se videlo,navijac sam zvezde ovo je smesno,Radu poklonjen bod.Zvezda nesme ovo da radi treba joj oduzeti bodove…..Nisam ocekivao da je Stankovic spreman na ovo,slobodno neka ide iz Zvazde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter