2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI SPREMILI JOŠ JEDNU ‘BOMBU’: Nakon Leonarda na meti je reprezentativac!

Objavljeno: 05.05.21 u 09:47

Defanzivni vezista je velika želja Partizana!

U utorak je neverovatnom brzinom odjeknula vest da se Leonardo vraća u Humsku. U Partizanu vredno rade na tom transferu, a na meti je još jedan fudbaler.

Kao potencijalno pojačanje navodi se reprezentativac Rumunije Aleksandru Kretu.

Vezista je aktuelni član Maribora, a na kraju sezone mu ističe ugovor. Kako prenosi rumunski ‘Sport’, crno-beli žele da dovedu Kretua kao slobodnog igrača.

PROČITAJTE JOŠ: DALAS UBEDLJIV PROTIV MAJAMIJA: Dončić nastavlja sa fenomenalnim partijama! (VIDEO)

Pored Partizana za njegove usluge je zainteresovan i Dinamo Zagreb. Mediji su prošle godine pisali da je Crvena zvezda ponudila 400.000 evra po sezoni za vezistu, ali do transfera nije došlo.

Kretu je u karijeri nastupao za Politehniku Jaši, Olimpiju iz Ljubljane i Maribor. Za nacionalni tim Rumunije nastupa od 2020. godine.

0
0

2 Komentara

  1. Ma sve bombe,nema sta. Sve slobodni igraci koji nemaju gde. Cuj Leonardo,decko pre pet godina igrao fudbal.Od tada pa do sada nije igrao ozbiljan fudbal,.pravio duge pauze,cesto se povredjivao,imao psihicke probleme,seko se ili hteo da izvrsi samoubistvo ne znam tacno sta su bese pisali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter