0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

DALAS UBEDLJIV PROTIV MAJAMIJA: Dončić nastavlja sa fenomenalnim partijama! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.21 u 09:23

Bilo je uzbudljivo na svim terenima NBA lige!

Odigrano je sedam novih utakmica najkvalitetnije košarkaške lige na planeti. Majami je ugostio ekipu Dalas Maveriksa. Gosti su bili bolji rival i slavili su rezultatom 113:127. Domaćin nije našao rešenje za sjajne igrače Dalasa.

Najefikasniji košarkaš u pobedničkoj ekipi bio je Tim Hardavej Junior sa 36 poena, četiri skoka i jednom asistencijom. Pratio ga je Luka Dončić sa učinkom od 23 postignuta poena, 12 skokova i osam uspešnih dodavanja.

U redovima Majamija istakao se Goran Dragić. Reprezentativac Slovenije je meč završio sa 19 postignutih poena, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije. Dankan Robinson je takođe dodao 19 poena uz devet skokova.

https://youtu.be/JNMX4Vzhm4k

Srpski reprezentativci Boban Marjanović i Nemanja Bjelica nisu bili u sastavu svojih ekipa.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA PROMENA! MNOGI SU ZABORAVILI SRPSKOG FUDBALERA: Danas više nema prepoznatljivu frizuru!

Milvoki je bio bolji od Bruklina! Netsi predvođeni Irvingom i Durentom nisu uspeli da ostvare novi trijumf. Utakmica je završena rezultatom 124:118.

Aktuelni MVP NBA lige Janis Adetokumbo je ostvario učinak od 36 poena, 12 skokova i četiri asistencije. Pratio ga je Holidej sa 23 postignuta poena, osam uhvaćenih lopti i deset asistencija. Kris Midlton je dodao 23 poena, sedam skokova i četiri uspešna dodavanja.

U redovima ekipe koju sa klupe predvodi Stiv Neš, istakao se Kajri Irving. Reprezentativac SAD je postigao 38 poena! Nekadašnji as Golden Stejt Voriorsa Kevin Durent je bio odličan sa 32 poena, devet skokova i šest asistencija.

https://youtu.be/CkFkZfqMK04

Rezultati:

Klivlend – Finiks 118:134

Detroit – Šarlot 99:102

Nju Orleans – Golden Stejt 108:103

Oklahoma – Sakramento 99:103

Los Anđeles Klipers – Toronto 105:100

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter