0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

MANČESTER SITI JE U FINALU LIGE ŠAMPIONA: Izabranici Pepa Gvardiole na korak od titule!

Objavljeno: 04.05.21 u 23:16

Englezi su i večeras bili znatno bolji rival!

Završen je revanš meč prvog polufinala Lige šampiona. Mančester Siti je na ‘Etihadu’ bio bolji od Pari Sen Žermena rezultatom 2:0.

Ekipa koju sa klupe predvodio Pep Gvardiola je u prvom meču slavila rezultatom 1:2, pa je ukupan skor 4:1 za tim iz Engleske.

Gosti su bili bolji rival u uvodnih 10 minuta igre, a već u 11. je došlo promene rezultata. Rijad Marez je uspeo da savladala Kejlora Navasa! Već tada je bilo jasno da će PSŽ teško doći do željenog preokreta.

PROČITAJTE JOŠ: MIHAILO PAVIĆEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT:’ ‘Plej-of je specifično takmičenje i niko nema pravo na grešku! Aplauz i ovacije u Pioniru su jedan od najlepših trenutaka u karijeri’

Mančester je strpljivo čekao svoju šansu, dok PSŽ nije uspeo da iskoristi veći posed lopte. Izabranici trenera Poketina nisu bili dovoljno konkretni i evidentno je falio završni pas u akciji. Domaćin nije posustao i uspeo je da dođe do kako se ispostavilo nedostižne prednosti.

Strelac je ponovo bio Rijad Marez, a u ulozi asistenta se našao mladi Foden. Utakmicu su u nastavku obeležile ružne scene. Viđen je veliki broj žutih kartona, a Anhel Di Marija je zaradio i isključenje.

Mančester Siti u borbi za trofej čeka boljeg iz susreta Čelsi – Real Madrid. Prvi susret odigran na stadionu ‘Alfredo Di Stefano’ u glavnom gradu Španije završen je rezultatom 1:1. Utakmica u Londonu se igra u sredu od 21:00h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter