0
Evroliga

(Foto: Dragana Stjepanović)

ANDREA TRINKIJERI: ‘Kada je Lučić rešio sjajnu akciju, znao sam da ne možemo da izgubimo’

Objavljeno: 01.05.21 u 10:17

Trener košarkaša Bajerna Andrea Trinkijeri bio je zadovoljan nakon pobede njegove ekipe u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige.

Tim iz Minhena se vratio nakon dvocifrenog zaostatka i savladao Armani u završnici (85:82), zahvaljujući Vladimiru Lučiću, koji je postigao pet poena u poslednjih 20 sekundi.

Srpski as je postigao 12 poena i ponovo je odigrao odlično kada je bilo najpotrebnije.

– Armani Milano odigrao je sjajnu utakmicu – njihovi igrači pogađali su iz neverovatnih pozicija. Bilo je teško nositi se sa njima i ostati u igri, ali mi smo imali naše momente i uspeli smo da preživimo. Pronašli smo način da se vratimo i pokazali smo karakter. Promenili smo odbranu, bili smo agresivniji, zaustavili smo rivala i naplatili dobru odbranu, to je bilo ključno. Ušli smo u neizvesnu završnicu, gde smo napravili par čudesnih akcija. Kada tako nešto uradite, dođete do pobede. Na 23 sekunde do kraja smo odigrali akciju koja je prelomila meč i kada je Lučić poenima rešio tu sjajnu akciju, znao sam da ne možemo da izgubimo – rekao je Trinkijeri.

Bajern i Armani Milano igraće majstoricu u Italiji 4. maja, za plasman na F4 u Kelnu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter