1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

RADOSNE VEST ZA NIŠLIJE: Aleksandar Vučić najavio izgradnju stadiona!

Objavljeno: 29.04.21 u 13:46

Predsednik ističe da Radnički zaslužuje bolji objekat!

Fudbalski klub Radnički iz Niša će u narednom periodu dobiti novi stadion.Kako je istakao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uskoro se očekuje početak izgradnje novog modernog fudbalskog objekta u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ: RODŽERS OTKLONIO DILEME: ‘Totenhem je fantastičan klub, ali ja sam fokusiran na Lester’

Predsednik je rekao da Radnički zaslužuje da igra na novom i modernom stadionu.Popularni ‘Real sa Nišave’ nastupa na čuvenom ‘Čairu’, a videćemo kako će izgledati nova građevina.

Izabranici Aleksandra Stankovića danas dočekuju ekipu Inđije u okviru 34. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. Utakmica u Nišu je zakazana za 14:45h na stadionu ‘Čair’.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Neka naprave pare i neka izgrade stadion, što bi im ovaj napaćeni narod gradio koji nema dovoljno za hranu, račune, koji na kredit školuje decu,… A onda se pojavi Terzić, Tončev,… I znamo kakav bude kraj. A ti Vučiću spusti se malo na zemlju da vidiš kako stvarno Srbija živi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter