0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

RODŽERS OTKLONIO DILEME: ‘Totenhem je fantastičan klub, ali ja sam fokusiran na Lester’

Objavljeno: 29.04.21 u 13:17

Iskusni stručnjak ne želi da napusti ‘Lisice’!

Nakon što je legendarni Žoze Murinjo napustio redove Totenhema, ne prestaje priča o novom potencijalnom treneru ekipe iz Londona.

U tamošnjim medijima se pojavila informacija da će Brendan Rodžers postati novi šef stručnog štaba Totenhema. Aktuelni trener Lestera se oglasio povodom teme koja interesuje sve navijače oba tima. Rodžers je istakao da ga zanima samo Lester.

PROČITAJTE JOŠ: IRAC PORUČUJE: ‘Real ga je platio 160 miliona, a on se pojavio debeo! Nikada nije bio dovoljno profesionalan’

Totenhem je fantsatičan klub, jedan od najvećih. Ali ja sam fokusiran na Lester. Radim u odličnom trening centru, imamo projekat, želimo da se razvijamo. Treba još stvari da uradim ovde. Imam dobar odnos sa igračima i čelnicima kluba i imamo planove da nastavimo sa napretkom. Srećan sam ovde, veoma – poručio je iskusni i uspešni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter