0
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

ITUDIS PREZADOVOLJAN: ‘Ponosan sam i srećan!’

Objavljeno: 29.04.21 u 09:40

Očekivao se veći otpor Fenerbahčea.

CSKA iz Moskve je potpuno rutinski ‘počistila’ turski Fenerbahče. Izabranici Igora Kokoškova nisu imali šanse protiv ruske ‘mašinerije’, koja je dobila sva tri duela i obezbedila ‘final-four’ Evrolige.

‘Ponosam sam i srećan. Srećan sam pre svega zbog mojih igrača, saradnika i svih u klubu. Svi su zaslužni za veliki uspeh koji smo ostvarili. Seriju protiv Fenerbahčea smo odigrali na izuzetno visokom nivou od prvog do poslednjeg minuta trećeg duela, koji je ujedno bio i poslednji.’ – rekao je trener Itudis.

‘Čestitam i košarkašima Fenerbahčea koji su zaista dali sve od sebe, kako tokom ligaškog dela takmičenja, tako i u seriji koja je ostala iza nas. Odlično su otvorili meč, vodili su sa 12:0, ali smo uspeli da podignemo nivo borbene gotovosti, pre svega u odbrani. Uspeli smo da preokrenemo rezultat već u prvom poluvremenu, zatim smo treću deonicu odigrali gotovo bez greške, a kasnije je ostalo da mirno privedemo utakmicu kraju.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter