0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

BITAN IGRAČ ZVEZDE PROPUŠTA POLUFINALE ABA LIGE: Dejan Radonjić će morati da rotira!

Objavljeno: 28.04.21 u 16:44

Plejof regionalne lige počinje 3. maja.

Juče je odigrano poslednje kolo ABA lige, nakon koga smo saznali konačan raspored na tabeli. Prema plasmanu, u polufinalu će se sastati Crvena zvezda i Igokea, odnosno Budućnost i Mornar.

Jedini srpski predstavnik u borbi za titulu Crvena zvezda, imaće određenih kadrovskih problema u najbitnijim duelima sezone. Marko Jagodić Kuridža koji se povredio početkom aprila, neće biti spreman za mečeve protiv Igokee. Ipak, u slučaju da crveno-beli prođu u finale, očekuje se da će im se iskusni krilni centar pridružiti.

FOTO: HOTSPORT/Andrej Kranjc

Polufinala se prema pravilima igraju na dve dobijene utakmice, dok će šampion u finalu morati da slavi 3 puta. Prva dva meča biće na programu 3, i 7. maja, dok je eventualna majstorica zakazana za 11. maj.

Nagradu za najboljeg igrača regionalnog prvenstva, dobio je Filip Petrušev. Uz to, on je zasluženo ostvario još dva priznanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter