0
Evropske lige

FOTO: FSS

RONALDO NA RASKRSNICI: U Juventusu nezadovoljni, Portugalac vaga dve ponude!

Objavljeno: 27.04.21 u 15:36

Nakon remija Juventusa i Fiorentine u 33. kola Serije A, aktualni deveterostruki uzastopni italijanski šampion doveo je u pitanje i četvrto mesto, odnosno plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Naravno, ukoliko crno-beli ostanu bez elitnog takmičenje, sve to bi začinio i odlazak najboljeg igrača Kristijana Ronalda, o kom se duže vreme govori.

Peterostruki osvajač Lige šampiona želi i šestu evropsku titulu, a za to već postoje pripremljene ponude dva kluba. Naime. 36-godišnji Portugalac ima na stolu ponudu Mančester junajteda da se vrati u ovaj klub, a u svojim redovima bi ga rado video i Pari Sen Žermen. Ali, prema pisanju ‘Tutosporta’, ta dva kluba su ujedno i prvi kandidati, dok je iz trke ispao Real Madrid, jer je Florentino Perez, prvi čovek ovok kluba istakao da ‘kraljevi’ nisu zainteresovani.

Ono što mngoima predstavlja problem jeste plata od 31 milion evra po sezoni, a aktuelni ugovor s Juventusom mu ističe u junu 2022, a spekuliše se da bi ga Stara dama pustila za oko 30 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter