0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

LALATOVIĆ JE BIO LJUT, OGLASIO SE ZUKIĆ: Sudija mi se izvinio zbog nedosuđenog penala! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.21 u 22:08

Igrač Vojvodine je pričao o spornoj situaciji sa meča protiv Metalca.

Fudbaleri Vojvodine su prethodnom kolu Superlige Srbije poraženi od Metalca rezultatom 2:1. Trener Novosađana, Nenad Lalatović je izgleda sa pravom bio ljut na suđenje, što je potvrdio Dejan Zukić.

Povodom situacije iz 4. minuta, kada arbitar Milan Ilić nije odsvirao penal nakon duela Zukića i golmana Metalca, oglasio se i glavni akter. Dejan Zukić je za Dnevnik rekao kako mu je sudija nakon odgledanog snimka priznao da je bio penal, pa mu se potom i izvinio.

Našao sam se u stopostotnoj prilici kada me je golman udario. Posle starta Savića, noga mi je otekla, prekršaj je bio evidentan, ali se sudija nije oglasio. Arbitar mi se kasnije izvinio nakon što je na snimku video taj trenutak, ali je slaba vajda bila od toga, rekao je vezista Vojvodine.

Povodom ovog detalja, ali i mnogih drugih, Lalatović je ceo meč presedeo na klupi. On je nakon utakmice održao vrlo kratku konferenciju, gde je skrenuo pažnju na suđenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter