0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

NENAD LALATOVIĆ: ‘Neću ni da čestitam Metalcu! Ne želim da komentarišem da ne bih bio kažnjen’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.21 u 19:30

Lalatović je veoma razočaran nakon meča!

Metalac je savladao Vojvodinu na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu. Utakmica je završena rezultatom 1:2. Nakon utakmice Nenad Lalatović je održao kratku konferenciju. Šef stručnog štaba Vojvodine je bio razočaran.

-Neću ni da čestitam Metalcu na pobedi. Danas je stvarno bilo… Neću ni da komentarišem. Sporne situacije u prvom delu, u drugom delu… Zato nisam hteo ni da vodim utakmicu. Prijatno, doviđenja – rekao je Lalatović nakon meča za TV Arena Sport.

PROČITAJTE JOŠ: SOLNOK SLAVIO U PRVOM MEČU FINALNE SERIJE: Sjajna partija Filipa Filipovića!

– Neću da komentarišem ništa da ne bih bio kažnjen i to je to. Nemam šta da kažem. Zato sam i presedeo celu utakmicu, a vi se zapitajte zašto – ponovio je Lalatović na konferenciji.

Jedan od novinara je želeo da Lalatović doda još neki komentar jer je gledao utakmicu, a trener Vojvodine je brzo odgovorio.

-Pa nisam valjda spavao… Mi smo danas želeli da pobedimo, ali neke stvari su se dešavale na terenu koje ne želim da komentarišem. I to je to, sve ste videli i sami – zaključio je uspešni stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter