0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

JOKIĆ PONOVO FENOMENALAN: Bogdanović nastavlja sa odličnim partijama! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.21 u 09:24

Uzbudljiva noć na terenima u NBA ligi!

Nagetsi su u Denveru ugostili ekipu Memfisa. Domaćin je opravdao ulogu favorita i slavio rezultatom 120:96. Denver je od samog starta meča kontrolisao igru i rezultat, a izabranici trenera Melouna su svaku deonicu rešili u svoju korist.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Majkl Porter. Amerikanac je meč završio sa 31 postignutim poenom, sedam skokova i dve asistencije. Nikola Jokić nas je navikao na sjajne partije pa je i večeras bio na visokom nivou. Fenomenalni reprezentativac Srbije je 1. kandidat za MVP nagradu, a protiv Memfisa je ostvario učinak od 24 poena, 15 uhvaćenih lopti i pet uspešnih dodavanja.

Ekipu Memfisa je predvodio mladi Dža Morant. Amerikanac rođen 1999. godine je postigao 27 poena, a na to je dodao učinak od šest skokova i šest asistencija. Pratio ga je Valančijunas sa 13 poena i tri uhvaćene lopte.

Denver igra sjajno u prethodnom periodu i trenutno zauzima 4. mesto na Zapadu, dok se Memfis nalazi na 8. poziciji.

https://youtu.be/RCeh1bMNLUo

PROČITAJTE JOŠ: SERIJA A: Napoli pobedom začinio borbu za Ligu šampiona, Lacio srušio Milan! (VIDEO)

Atlanta igra na visokom nivou ove sezone, ali Hoksi su na iznenađenje svih ljubitelja košarke zaustavljeni u Detroitu. Pistonsi su na domaćem terenu slavili rezultatom 100:86.

Nekadašnji igrač Denvera Džeremi Grent je predvodio domaći tim do trijumfa. Grent je postigao 18 poena, a na to je dodao učinak od četiri uhvaćene lopte i jedne asistencije. Isti poenterski učinak zabeležio je i Džekson koji je dodao tri skoka i jedno uspešno dodavanje.

Bogdan Bogdanović blista nakon povratka na parket. Nekadašnji košarkaš Fenerbahčea i Partizana je bio najefikasniji u redovima svoje ekipe i na ovom meču. Sjajni bek reprezentacije Srbije je postigao 17 poena, a na to je dodao sedam uhvaćenih lopti i pet asistencija. Pratili su ga Erter sa 15 i Kolins sa 14 postignutih poena.

Atlanta sada ima skor od 34 pobede i 28 poraza, a Detroit je znatno lošiji sa tek 19 trijumfa i čak 43 izgubljene utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: SERIJA A: Napoli pobedom začinio borbu za Ligu šampiona, Lacio srušio Milan! (VIDEO)

Večeras su na teren izašli svi košarkaši iz Srbije. Aleksej Pokuševski je u porazu Oklahome od Filadelfije rezultatom 121:90 ostvario učinak od osam postignutih poena, dva skoka i pet asistencija.

https://youtu.be/1s8R085_WGQ

Nemanja Bjelica ne igra na prepoznatljivom nivou, a iskusni košarkaš nema značajnu minutažu u Majamiju. Hit je na svom terenu poražen od Čikago Bulsa rezultatom 102:110, a reprezentativac Srbije je zabeležio učinak od jednog poena, jedne asistencije i jednog skoka.

Nakon dve vezane pobede protiv aktuelnog šampiona NBA lige, Dalas je poražen od Sakramenta na gostovanju. Boban Marjanović je odlično iskoristio priliku i meč je završio sa 10 poena i jednom uhvaćenom loptom. Najefikasniji igrač u redovima Maveriksa bio je Luka Dončić sa 24 poena, sedam uhvaćenih lopti i osam asistencija.

https://youtu.be/DNbLNErmq4o

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter