0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

SERIJA A: Napoli pobedom začinio borbu za Ligu šampiona, Lacio srušio Milan! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.21 u 23:55

Kako stvari stoje gledaćemo zanimljivu borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona u Seriji A.

Napoli se pobedom protiv Torina u gostima rezultatom 2:0 popeo na treće mesto na tabeli i sada ima isto bodova kao Juventus i Milan.

Napoli je stigao do vođstva posle odličnog udarca sa distance Bakajoka. Bio je to šok od koga domaćin nije mogao da se oporavi. Vrlo brzo meč je rešen. Posle dubinske lopte ka golu Torina odlično se snašao Osimhen, pretrčao jednog od štopera domaćina i lagano zatresao mrežu.

Lacio je ubedljivo slavio protiv Milana u Rimu rezultatom 3:0. Bio je ubojit iz kontra-napada tim Inzagija i pokazao je da će i oni ako nastave sa ovakvim igrama istaći kandidaturu za Ligu šampiona.

Bensarea je napravio kardinalnu grešku u drugom minutu. Okliznio se u opasnoj zoni, dozvolio Korei da mu otme loptu, potom da odigra dupli pas sa Imobileom i zatim završi akciju.

Imao je Milan nekoliko dobrih šansi, pokušavao da iz daljine ugroži rimski gol, ali je Lacio izgledao kao mnogo organizovanija i bolja ekipa.

Esenciju Inzagijeve taktike videli smo u 51. minutu. Posle oduzete lopte, Luis Alberto je savršenim pasom u prostor proigrao Koreu koji je izbegao ofsajd zamku, izlomio Tomorija i potom poslao neodbranjiv šut u Donarumin bliži ugao.

Na kraju je pogodio i Ćiro Imobile za konačan slom Milana i veliku pobedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter