1
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

IBRAHIMOVIĆA ČEKA OZBILJNA ISTRAGA: UEFA ga možda izbaci iz fudbala!

Objavljeno: 26.04.21 u 20:30

Nakon današnjih vesti o vakcinaciji i zabrani dolaska u Srbiju, Ibrahimovića je snašlo nešto mnogo gore. 

Kao što smo pisali danas, Zlatan je trebalo da dođe u Srbiju da primi vakcinu posredstvom Dejana Stankovića, međutim to mu je klub zabranio.

Sada može da ima velikih problema, zbog jedne druge stvari zbog koje mu čak preti i zabrana bavljenja fudbalom.

Kako prenose strani mediji, UEFA je pokrenula postupak protiv Ibrahimovića zbog toga što navodno poseduje deonice kompanija za klađenje.

Tamo jasno stoji da postoje dokazi da je legendarni fudbaler vlasnik deonica “Bethard” koja je prijavljena na Malti, a profesionalnim fudbalerima je tako nešto zabranjeno.

“U skladu sa Disciplinskim pravilnikom UEFA, imenovan je Etički i disciplinski inspektor koji će sprovesti istragu o ptencijalnom kršenju Disciplinskog pravilnika UEFA gospodina Zlatana Ibrahimovića zbog navodnog posedovanja finansijskog udela u kompaniji za klađenje. Dalje informacije o ovom događaju biće dostupne blagovremeno”, navodi se u saopštenju UEFA.

Prema pravilma FIFA, Zlatanu zbog sukoba interesa preti kazna od oko 100 hiljada evra i maksimalna suspenzija od čak tri godine zabrane bavljenja fudbalom, što znači da bi njegova igračka karijera bila završena.

0
0

1 Komentara

  1. Ibrakadabraaaa. Podrška. Da verovazno će on biti vlasnik. Čovek ima ženu braću sestre, zašto bi on to radio. ❤️❤️❤️. Podrška za Ibrakadabruuuuuu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter