0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

NEOČEKIVAN POTEZ MILANA: Stanković sredio Ibrahimoviću da primi vakcinu u Beogradu, klub mu zabranio put u Srbiju!

Objavljeno: 26.04.21 u 13:40

Švedski fudbaler za sada neće moći da poseti Srbiju…

Najbolji igrač Milana Zlatan Ibrahimović planirao je da u Beogradu primi vakcinu protiv koronavirusa, a oko čitavog procesa se raspitivao kod šefa stručnog štaba Crvene zvezde, Dejana Stankovića, sve je već uveliko bilo dogovoreno, ali je posao propao u poslednji čas, saznanje je ‘Srpskog telegrafa‘.

Naime, njegov klub Milan se umešao i zabranio Šveđaninu da otputuje u Beograd, jer italijanski klub ima poseban korona protokol koji zabranjuje igračima da tek tako napuštaju zemlju.

Zlatan Ibrahimović, poput dosta ljudi iz Italije, izrazio je želju da dođe u Srbiju i primi vakcinu protiv korona virusa. U to ime, pomogao mu je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je obezbedio uslove da Šveđanin u Beogradu dobije cepivo. Međutim, Milan je zabranio napadaču da dođe u Srbiju jer se još rukovodi rigidnim protokolom kada je reč ovakvim stvarim, prenosi ‘Srpski telegraf’.

Zanimljivo, trener Crvene zvezde je nedavno omogućio predsedniku Udinezea da u našem glavnom gradu dobije vakcinu protiv koronavirusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter