0
Top News

FOTO: YouTube screenshot

SOLNOK SLAVIO U PRVOM MEČU FINALNE SERIJE: Sjajna partija Filipa Filipovića!

Objavljeno: 25.04.21 u 19:14

Važan trijumf ekipe koju sa klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Srbije!

Vaterpolisti mađarskog Solnoka pobedili su u prvom meču finala Evro kupa ekipu OSC 14:11 (2:3, 5:4, 3:1, 4:3) i tako napravili prednost pred revanš meč koji se igra 8.maja u Budimpešti.

U ekipi Solnoka, koju sa klupe predvodi Živko Gocić, najefikasniji je bio Filip Filipović koji je postigao pet golova, dok su se u strelce upisasli i Drašović koji je postigao dva gola i Pijetlović sa jednim pogotkom.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA MAJSTORIJA DUŠANA VLAHOVIĆA: Panenka i 17. pogodak u Seriji A! (VIDEO)

-Bio je baš težak meč, pravo finale. Na početku je bilo malo stegnuto, ali se posle toga otvorilo, bilo je potrebno da realizujemo nekoliko odbrana da se odlepimo i da ostvarimo pobedu. Ono što je najbitnije, nismo izgubili prednost domaćeg terena. Jako sam srećan što su momci verovali do kraja u tim i što smo zajedničkim naporima uspeli da ostvarimo tri gola prednosti – istakao je Filip Filipović.

Pobeda je upisana, ali je najvažnije da se ona i što pre zaboravi.

-Ponosan sam što sam deo ove ekipe, ali ono što moramo već sada da uradimo jeste da zaboravimo sve. Pripremamo se za revanš finala i idemo dalje – zaključio je reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter