0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina/Screenshot

NOVA MAJSTORIJA DUŠANA VLAHOVIĆA: Panenka i 17. pogodak u Seriji A! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.21 u 17:47

Srpski reprezentativac nastavlja sa fenomenalnim partijama!

‘Stara dama’ iz Torina sa nestrpljenjem čeka kraj sezone. Juventus igra veoma loše tokom ove godine. Nakon velikog iznenađenja i poraza od Porta u prvoj rundi nokaut faze Lige šampiona, izrabranici trenera Pirla neće podići šampionski trofej u Seriji A. 

Pet utakmica do kraja šampionata, Juve ima 13 bodova manje od prvoplasiranog Intera. Apsolutno je jasno da samo čudo može da dovede ekipu iz Torina do novog trofeja.

PROČITAJTE JOŠ: FANOVI AJAKSA ZAPEVALI DUŠANU TADIĆU! Navijači u Holandiji konačno na tribinama (VIDEO)

Fiorentina je u nedelju ugostila Juventus, a mač 33. kola Serjie A je završen rezultatom 1:1.

Domaćin je stigao do prednosti u prvom poluvremenu. Glavni arbitar je u 29. minutu pokazao na belu tačku, a poklon gostujuće ekipe je na maestralan način  iskoristio reprezentativac Srbije Dušan Vlahović. Mladi golgeter je 17. put u sezoni zatresao protivničku mrežu.

Gosti su uspeli da izjednače na samom startu drugog dela igre. Španac Alvaro Morata je uspeo da postigne gol i tako spreči još jedan poraz i dalje aktuelnog šampiona Italije. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter