0
ATP

FOTO: Serbia open

NOVAK NAKON ISPADANJA SA SERBIA OPENA: Ovakvi porazi mnogo bole, igrao sam sa vrtoglavicom!

Objavljeno: 24.04.21 u 21:24

Nole ipak neće podići pehar u Beogradu.

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu Serbia opena od Arslana Karaceva. Odmah nakon meča, Srbin je istakao da se nije baš dobro osećao u poslednjem setu.

On je igrao brzo, ja sam to očekivao. Dogodio se pad koncentracije zbog zdravstvenih razloga. Neobično za mene, ja sam uvek spreman. Veći deo trećeg seta igrao sam sa vrtoglavicom, bio sam baš loše, rekao je najbolji svetski teniser.

FOTO: Serbia open

Potom je otkrio da nije zadovoljan svojom igrom, ali je i odao priznanje KaracevuIpak, zbog jedne stvari mu je posebno drago.

Nisam zadovoljan svojom igrom, ali jesam borbom. On je igrao fenomenalno i hrabro tokom svih mojih šansi i to se isplatilo. Ovakvi porazi mnogo bole, ali mi je drago da je moj sin uživao. Verujem da je ovo prvi put da je gledao kompletan meč, nastavio je Novak.

Za kraj, novinar SK-a Saša Ozmo upitao ga je o narednim planovima, kao i o nastupu u Madridu.

– Nisam siguran, muka mi je od pravljenja planova, da budem iskren. Grend slemovi ostaju glavni fokus, zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter