0
ATP

FOTO: Serbia open

NIJE USPEO DA STIGNE DO POTPUNOG PREOKRETA: Novak ipak neće podići pehar na Serbia openu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.21 u 21:01

Svi su se nadali pobedi.

Novak Đoković je poražen u polufinalu Serbia opena od Arslana Karaceva. Rezultat je bio 1:2 (5:7, 6:4, 4:6).

Gledali smo veliku borbu u ovom polufinalu. Sjajan tenis u prvom setu su igrali i Novak i Arslan. Uspeo je Rus da uzme domaćinu čak dva brejka, što je na kraju bilo i presudno da povede. Imao je Nole svoje šanse, ali je ofanziva Karaceva stvarno bila na izuzetnom nivou.

Novaka je bodrio i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, a pravi šou je napravio njegov sin Stefan. On je doslovno poveo navijanje što je sigurno mnogo značilo Srbinu.

Kao i prvi, drugi set je takođe bio jedan od onih koje gledamo u samim završnicama grend slemova. Ovog puta, Novak je pokazao zašto je najbolji na svetu, te je izjednačio rezultat na 1:1.

U trećem setu, sve je bilo dobro do 3:3, a onda je Rus napravio veoma važnu stvar. Uzeo je brejk srpskom teniseru, u poenu u kom ga je primorao na grešku. Nakon što je Karacev potvrdio brejk, Novak je krenuo na sve ili ništa, spasao je i meč loptu, pa je smanjio zaostatak na 4:5. Ipak, poslednji gem je na svoj servis odneo uporni Arslan Karacev pa se tako plasirao u finale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter