0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

BOGDANOVIĆ I EKIPA PONOVO SLAVILI: Bruklin bolji od Pelikansa! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.21 u 09:15

Velika borba na svim terenima NBA lige!

Atlanta Hoksi su ugostili Orlando. Domaćin je u poslednjih šest mečeva upisao pet trijumfa. Utakmica je završena rezultatom 112:96. Atlanta je bila bolji rival od samog starta utakmice, a gosti su u svoju korist rešili samo treću deonicu.

Najefikasniji igrač u redovima pobednika bio je Trej Jang sa 25 postignutih poena, pet uhvaćenih lopti i sedam asistencija. Pratio ga je Vilijams sa 22 poena, tri skoka i dva uspešna dodavanja. Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je meč završio sa učinkom od 14 poena, četiri skoka i dve asistencije.

U redovima Orlanda istakao se Entoni sa 17 poena, pet uhvaćenih lopti i dva uspešna dodavanja. Karter je takođe dodao 17 poena uz devet skokova.

Atlanta u narednom kolu gostuju u Njujorku, dok Orlando dočekuje Pelikanse.

PROČITAJTE JOŠ: FIORENTINA DEFINITIVNO OBEZBEDILA OPSTANAK: Dušan Vlahović ponovo strelac! (VIDEO)

Nju Orleans Pelikansi su na svom terenu poraženi od favorizovanog Bruklina. Netsi su opravdali ulogu favorita i slavili rezultatom 129:134.

Izabranike trenera Neša predvodio je Kajri Irving. Reprezentativac SAD je postigao 32 poena uz dva skoka i osam asistencija. Heris je dodao 24 poena, dve uhvaćene lopte i dve asistencije.

U redovima Pelikansa istakao se Vilijamson sa 33 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Pratio ga je Ingram sa 27 postignutih poena.

https://youtu.be/gObWCTrtQ8w

Rezultati:

Njujork – Šarlot 109:97

Portland – Los Anđeles Klipers 112:113

Sakramento – Minesota 120:134

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter