0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

UŠLI SU U SUPERLIGU, A NJIHOV PREDSEDNIK JE PROTIV: Moraće da menja mišljenje!

Objavljeno: 19.04.21 u 17:57

Sukob mišljenja u Barseloni?

FK Barselona je zajedno sa 11 timova osnovala novu Superligu Evrope. Povodom te vesti digla se velika bura, a čudna situacija stiže iz Španije.

Aktuelni predsednik kluba Đoan Laporta očigledno nije bio toliko zagrejan za novo takmičenje.

To takmičenje će poremetiti biznis u fudbalu. U pitanju je samo novac, a razmišljanje o velikoj zaradi srušiće suštinu ovog prelepog sporta, istakao je Laporta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ipak izgleda da i nije sve bilo u njegovim rukama. Kada je njegov prethodnik Bertomeu napuštao klub, istakao je da su oni dogovorili sve uslove oko pristupanja, ali da će novo rukovodstvo imati završnu reč.

Mogu da otkrijem da smo prihvatili sve uslove da postanemo deo Superlige. Konačnu odluku o tome moraće da donese naredna klupska uprava, zaključio je Bertomeu pred sam odlazak iz kluba.

Kako sada stoji stvare, Laporta je na štetu svih ljubitelja fudbala, očigledno promenio svoje mišljenje. Povodom novog takmičenja, između ostalih, oglasili su se i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, kao i kapiter Dušan Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter