0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube screenshot

PAVIĆEVIĆ PORUČUJE: ‘Da nije bilo povreda sada bi sigurno bili prvi na tabeli’

Objavljeno: 18.04.21 u 23:31

Mornar je savladao Budućnost!

Ekipa iz Bara je stigla do važnog trijumfa! Mornar je na svom terenu savladao Budućnost rezultatom 100:92.

Da bi se Mornar našao u plej-ofu, Barani moraju da savladaju ekipu Igokee u Laktašima.  Druga opcija je znatno komplikovanija. Ako izabranici trenera Pavićevića ne pobede Igokeu, jedini način da se domognu završnog turnira jeste da Cedevita Olimpija izgubi obe preostale utakmice.

Nakon važne pobede oglasio se trener Mornara.

-Svestan sam da je bilo malo onih koji su verovali da možemo da se vratimo u meč posle prve deonice. Međutim, usledila je druga četvrtina, koja je pokazala da nismo zaboravili da igramo košarku, koja je pokazala da možemo da igramo na vrhunskom nivou. Ponoviću ono što sam rekao pre dva meseca. Da nije bilo povreda Pulena i Vajtheda, sada bi sigurno bili prvi na tabeli. Sada smo u igri za mesto u polufinalu, ali ništa nije gotovo –  rekao je Mihailo Pavićević.

PROČITAJTE JOŠ: ZAMENIO POVREĐENOG KOLEGU I ODBRANIO DVA PENALA ZVEZDI: Stefan Ranđelović i Ivan Kostić za HOTSPORT!

-Da li će Vajthed igrati protiv Igokee? Zaista ne znam i ne želim više da komentarišem situaciju sa povredama. Videlo se protiv Budućnosti koliko nam znači i koliko nam je nedostajao Pulen. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za veliki okršaj sa našim prijateljima iz Igokee, očekuje nas velika borba, a naravno da se kao i svi u klubu nadam da možemo do pobede i plasmana u polufinale. Nepotrebno je trošiti reči koliki smo vetar dobili u leđa, nakon pobede nad velikim sportskim rivalom iz Podgorice – istakao je iskusni stručnjak.

Trener Mornara je odgovorio i na pitanje vezano za Džonija Hamiltona.

-Ta priča je završena. On je suspendovan, a pokušaji da se predstavi kao fin momak, posle onoga što je uradio nakon meča u Železniku i u trenutku kada je saznao da je suspendovan, nisu vredni priče. Sve misli su sada usmerene ka duelu protiv Igokee – zaključio je Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter