1
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

ZAMENIO POVREĐENOG KOLEGU I ODBRANIO DVA PENALA ZVEZDI: Stefan Ranđelović i Ivan Kostić za HOTSPORT!

Objavljeno: 18.04.21 u 20:17

Radnik igra sjajno pod komandom Slavoljuba Đorđevića!

Crvena zvezda je savladala Radnik iz Surdulice u okviru 32. kola Superlige Srbije. Domaćin je slavio rezultatom 2:1.

Zbog povrede nakon duela sa jednim od igrača Crvene zvezde, čuvar mreže Radnika Ivan Kostić je morao da napusti igru. Kostić je standardni golman ekipe koju sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević. Svi su bili zabrinuti zbog Ivanove povrede, a zamenio ga je mladi Stefan Ranđelović.

Rezervni golman Radnika je pokazao veliki talenat koji poseduje. Ranđelović je pružio partiju za pamćenje. Mladi čuvar mreže je uspeo da zaustavi udarce Falka i Ivanića sa bele tačke!

Jedini gol za goste delo je Uroša Milovanovića. Pobedu Crvene zvezde su izborili Seku Sanogo i Mirko Ivanić golovima za potpuni preokret.

Nakon fenomenalne partije, Stefan Ranđelović je govorio za HotSport.

FOTO: FK Radnik Surdulica

Kako se osećaš dan nakon dva odbranjena jedanaesterca na stadionu ‘Rajko Mitić’?

SR: Emocije se još uvek nisu slegle, a utisci su pomešani. Ostvario sam veliki uspeh, samim tim što sam izašao na teren stadiona ‘Rajko Mitić’. Osećaj je neverovatan i drago mi je što sam se pokazao i opravdao poverenje trenera Đorđevića. Nismo uspeli da dođemo do bodova, ali idemo dalje! Primetio sam da su mi fudbalske stranice davale najveće ocene, ponosan sam.

Od mlađih kategorija si član ekipe iz Surdulice. Šta za tebe predstavlja dres Radnika?

SR: Ja sam u klubu od malena. Surdulica je moj rodni grad, a Radnik je moja porodica. Odrastao sam ovde i uživam sa svojim prijateljima.  Veoma mi je drago što sam dobio priliku i čast mi je što nosim dres sa grbom Radnika.

U sredu vas očekuje duel sa Crvenom zvezdom u okviru polufinala Kupa Srbije. Kakve su šanse da se Radnik nađe među dve najbolje ekipe?

SR: Smatram da imamo šanse! Od samog početka verujem u sve momke, u trenera… Nismo slučajno peti u Superligi Srbije. Želimo da napravimo istorijski uspeh, ali moramo mnogo da radimo. Mnogo toga zavisi od nas, ali i od Crvene zvezde koja igra sjajan fudbal. Jednostavno, ne idemo da se predamo već da se borimo!

Koliko ti znači saradnja sa starijim kolegom Ivanom Kostićem?

SR: U klubu smo zajedno skoro dve godine. Ivan je uvek tu za mene! Mnogo mi pomaže, ukazuje na greške i posvećen je mom napretku. Kada sam debitovao na meču sa Radom, on mi je pružio punu podršku. Dao mi je veliki broj saveta i konstantno me je bodrio – zaključio je Stefan Ranđelović.

PROČITAJTE JOŠ: GASI SE LIGA ŠAMPIONA I TO VEĆ VEČERAS: UEFA u šoku, velikani osnivaju novo takmičenje!

Nakon Stefana, za naš portal je govorio i Ivan Kostić.

FOTO: FK Radnik Surdulica

U nedelju je na terenu izgledalo veoma ozbiljno. Kakva povreda je u pitanju i da li se sada bolje osećaš?

IK: Hvala Bogu sve se dobro završilo. Na svu sreću ne radi se o ozbiljnoj povredi. U pitanju je bio snažan trenutni bol, a sada je sve bolje.

Koliko dugo ćeš odsustvovati sa terena?

IK: Još uvek nemam konkretne informacije. Sutra imamo trening koji ću odradti, a nakon toga ću znati da li ću biti spreman za utakmicu koja nas očekuje u sredu.

Igraš sjajno ove sezone, kao i ostatak tima. Šta se to promenilo u odnosu na prethodne sezone u kojima Radnik nije bio na ovako visokom nivou?

IK: Imamo fenomenalnu atmosferu, a to je veoma važno! Trener radi vrhunski posao, ima odličnu saradnju sa svakim igračem i sve sjajno funkcioniše. Ponosan sam na ekipu!

Stefan Ranđelović te je zamenio i pokazao da poseduje veliki talenat. Da li vam zajednički treninzi pomažu da budete još bolji?

IK: Stefan je jedan od najboljih momaka koje poznajem! On je pošten i veoma vredan! Na svakom treningu pruža maksimum i smatram da zaslužuje da brani u još mnogo kvalitetnijim takmičenjima. Od srca mu želim da ostvari svoje snove i nadam se da će uspeti. Konkurencija prija i sjajno se slažemo na treninzima – zaključio je Ivan Kostić u razgovoru za HotSport.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ahahaha, najsmesniji klub iz Srbije treba da pobedi i na silu, bliži se kraj zvezdani, vrlo uskoro ode u ambis, bruka za fudbal iz srbije, gasite to dok vas gore nije osramotila, curkuski klub nrma šta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter