0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OVO SE NEĆE DOPASTI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Na ‘čizmi’ ponovo bruje o Stankovićevom odlasku iz Zvezde – ‘Sastao se sa vlasnikom kluba i pričao nekoliko sati!’

Objavljeno: 17.04.21 u 13:00

Sve češćse se u poslednje vreme govori o rastanku Dejana Stankovića i Crvene zvezde.

I dok iz Ljutice Bogdana poručuju da imaju velike planove s mladim trenerom, iz Italije stižu vesti da bi karijeru mogao da nastavi upravo na Apeninima.

Prvo je plasirana vest o tome da je Dejana Stankovića na sastanku sa ljudima iz Sampdorije predstavljao agent Fali Ramadani, danas stižu nove informacije.

Mediji iz Ligurije pišu da je Dejan Stanković imao sastanak sa Masimom Fererom u Milanu, blizu Centralne stanice, nekoliko metara udaljenoj od sedišta Lige.

Masimo Ferero je demantovao da je u sredu bio u Milanu. Ali istina je da je imao sastanak sa Stankovićem. Njihov razgovor počeo je oko podneva i trajao je nekoliko sati. Odmah posle toga Stanković je krenuo za Beograd. On je došao u Italiju kako bi se video se Fererom, piše o portal ‘Kalčonjuz’, a prenosi ‘Mocart sport‘.

Naime, Stanković je nakon pobede u Ivanjici da igračima dva dana voljno, a on je otputovao u Italiju kako bi vreme proveo sa porodicom, što se može videti na društvenim mrežama njegovihh sinova. Međutim, za sada se nije izjašnjavao o ponudama…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter