5
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PIKSI PORUČUJE: ‘Nemojte da pravimo od muve magarca! Da li je Đurđević neko čudo?’

Objavljeno: 15.04.21 u 09:47

Zanimljiva izjava selektora Srbije.

Napadač Uroš Đurđević je doneo odluku da zaigra za reprezentaciju Crne Gore. Golgeter je za nacionalni tim debitovao u martovskom ciklusu kvalifikacija.

Mnogi postavljaju pitanje o tome da li je Srbija pogrešila što se nije više potrudila oko nekadašnjeg igrača Partizana.

Selektor Dragan Stojković Piksi je u razgovoru za ‘Sportski Žurnal’ istakao da ne žali zbog Uroševe odluke.

-Što, je l’ on neko čudo? Mislim da ništa nije ispušteno. Dobar je igrač, ali… Možda umesto Aleksandra Mitrovića!? Vlahovića ili Jovića, ne znam!? Ne znam gde ga vidite – rekao je Stojković za Sportski žurnal.

PROČITAJTE JOŠ: FUTSALERI SRBIJE IZBORILI BARAŽ ZA EVROPSKO PRVENSTVO! ‘Orlovi’ posle preokreta stigli do trijumfa! (VIDEO)

-Nemojte da pravimo od muve magarca, niti smo ga izgubili, niti je on nas izgubio. Dobar je igrač, ali ne vidim to kao nešto što je izgubljeno – zaključio je selektor reprezentacije Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. Upravo tako, zaista ne znam umesto koga bi trebao Djurdjevic da igra od nabrojane trojice. Imamo spiceve za kojima smo cesto oskudevali. Nas najveci problem je odbrana, jer nema utakmice da ne primimo gol, ko god da nam je protivnik.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter