0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/EuropaLeague

LIGA EVROPE: VAR izbacio Tadića i Ajax, Arsenal ubedljiv, Mančester i Viljareal ‘overili’ pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.21 u 23:20

U polufinale Liga Evrope dalje su prošli Roma, Arsenal, Mančester i Viljareal.

Zanimljive mečeve gledali smo večeras u četvrtfinalu Liga Evrope sa puno golova ali bez mnogo iznenađenja.

Počećemo od meča u Mančesteru gde je Junajted overio pobedu iz prve utakmice i opet slavio protiv Granade, ali ovog puta sa jednim golom više, rezultat je bio 2:0. Golove za Crvene đavole postigli su Edison Kavani na asistenciju Pogbe i pao je jedan autogol Hesus Valjeha u završnici meča.

Selimo se u Španiju gde je Viljareal slavio protiv Dinama iz Zagreba rezultatom 2:1. Oni su rutinski odigralu ovu drugu utakmicu pošto su u prvoj slavili rezultatom 2:0 pa su i igrali rasterećeno. Golove za domaće postigli su Pako Alkaser i Žerard Moreno još u prvom poluvremenu, a utešni gol za Modre postigao je ponovo sjajni Mislav Oršić.

Arsenal je ubedljivo pobedio Slaviju iz Praga u gostima rezultatom 4:0 nakon nerešenog rezultata koji su nosili iz Londona. Tobdžije su uspele da postignu 3 gola za 6 minuta u prvom poluvremenu. Strelci su bili Pepe u 18. minutu, Lakazet u 21. i Saka u 24. minutu. Pobedu je overio ponovo odlični Lakazet na asistenciju Pepea u 77. munutu.

I poslednja utakmica koju ste imali priliku da pratite na RTS1 između Rome i Ajaksa završila se rezultatom 1:1 ali su domaćini otišli dalje zbog pobede u gostima rezultatom 2:1. Tadić je igrao dobro ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Postigao je čak i gol naš reprezentativac u 57. minutu ali je nakon naknadnog gledanja VAR-a gol poništen. Golove su postigli Brajan za goste i Edin Džeko za domaće koji je prestigao Totija po broju golova u evropskim takmičenjima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter